Головна Новини Суспільство події У Чехії перекинувся автомобіль з українцями: постраждали 10 людей
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чехії перекинувся автомобіль з українцями: постраждали 10 людей

Трьох постраждалих госпіталізували у лікарню

21 жовтня 2019, 10:28 comments1860
Поділіться публікацією:
У Чехії перекинувся автомобіль з українцями: постраждали 10 людей

Вночі 20 жовтня в Чехії сталася дорожньо-транспортна пригода: з проїжджої частини з'їхав мікроавтобус та перекинувся на дах. У салоні автомобіля знаходилися громадяни України, 10 з яких в результаті ДТП постраждали. Про це повідомляє прес-служба Пожежної частини Південно-Моравського краю.

Як стало відомо, аварія сталася неподалік від селища Несовице. У мікроавтобусі Mercedes знаходилося 12 чоловік. Попередньо, ДТП могло статися через те, що водій заснув за кермом, в результаті чого авто злетіло з дороги і перекинулось на дах. У авари постраждали 10 пасажирів, троє з яких були госпіталізовані в лікарню з серйозними травмами.

Зараз поліція встановлює всі обставини події.

NihzX8oFUGzy18MBq42QBp08E.jpg

ZOLX3zaTwjBORkKSFZOz-_M5U.jpg

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, у Вознесенську на вулиці Київській сталося зіткнення автомобіля Hyundai Tucson і міського рейсового автобуса БАЗ. В результаті ДТП постраждали 11 осіб, у тому числі троє дітей.

"В результаті зіткнення транспортних засобів вісім пасажирів автобуса у віці від 18 до 36 років, і 3-є малолітніх дітей  двох, 4 і 7 років, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості і були доставлені в медичний заклад. 47-річний водій автобуса і 35-річний водій кросовера не постраждали", — розповіли в регіональному управлінні Нацполиции.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!