Головна Новини Суспільство події У перестрілці між військовими Індії і Пакистану загинули мирні жителі
commentss НОВИНИ Всі новини

У перестрілці між військовими Індії і Пакистану загинули мирні жителі

Як мінімум, десять осіб загинули, стільки ж - у лікарнях

21 жовтня 2019, 10:50 comments1479
Поділіться публікацією:
У перестрілці між військовими Індії і Пакистану загинули мирні жителі

У вихідні через стрільби військовослужбовців Індії і Пакистану загинули мирні жителі. Серед жертв – як мінімум, сім цивільних і троє солдатів. Не виключено, що загиблих може бути більше, передає "Радіо Свобода".

Нагадаємо, що конфлікт між державами триває вже 72-й рік: 1947-го обидві країни отримали незалежність від Великобританії і претендували на загальну територію – Кашмір. Індійська поліція, коментуючи те, що трапилося, запевняє, що вогонь відкрили пакистанці. В результаті, за словами прес-секретаря армії, загинули один військовий, двоє цивільних, а ще троє – поранені.

Тим часом, в армії Пакистану в атаці звинуватили супротивників. За словами прес-секретаря армії Асіфа Гафура, військові Індії нібито спеціально відкрили вогонь по цивільним, в результаті чого у підконтрольній Пакистану частині Кашміру загинули шість звичайних громадян і один військовий. Ще сім осіб госпіталізовано з різними пораненнями і травмами.

"Коментарі" раніше повідомляли, що Пакистан застерігає світове співтовариство про можливість початку ядерної війни з Індією у зв'язку з ескалацією ситуації в Кашмірі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Радио Свобода"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!