Головна Новини Суспільство події У Львові на дорозі зіткнулися два автобуси: за допомогою звернулося 14 осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові на дорозі зіткнулися два автобуси: за допомогою звернулося 14 осіб

В лікарню був госпіталізований водій одного з автобус — у нього стався серцевий напад

22 жовтня 2019, 03:30 comments2192
Поділіться публікацією:
У Львові на дорозі зіткнулися два автобуси: за допомогою звернулося 14 осіб

У Львові вчора сталася дорожньо-транспортна пригода: на дорозі зіткнулися два автобуси, в результаті чого за медичною допомогою звернулось 14 осіб, трьох госпіталізовано.

Як повідомили впрес-службі Національної поліції у Львівській області, пригода сталася на проспекті Чорновола. Внаслідок чого сталося ДТП, на даний момент невідомо. Проте місцева преса пише, що до медиків постраждалі звернулися з різними травмами. В лікарні був госпіталізований водій одного з автобус — у нього стався серцевий напад.

"На проспекті Чорновола сталося зіткнення двох маршрутних автобусів. Ними керували львів'яни віком 45 і 56 років. На місці поліції працювала слідчо-оперативна група. З'ясовуються обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження", — повідомили в Національній поліції області.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Вознесенську на вулиці Київській сталося зіткнення автомобіля Hyundai Tucson і міського рейсового автобуса БАЗ. В результаті ДТП постраждали 11 осіб, у тому числі троє дітей.

Автобус БАЗ слідував за маршрутом "Сирзавод  3-й мікрорайон", в той момент в салоні транспортного засобу знаходилися 15 пасажирів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!