Головна Новини Суспільство події На сході України продовжуються обстріли: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

На сході України продовжуються обстріли: є загиблі

Ще три людини отримали поранення і бойові травмування

23 жовтня 2019, 10:45 comments1710
Поділіться публікацією:
На сході  України продовжуються обстріли: є загиблі

За минулу добу на сході України військові формування Російської Федерації 24 рази порушили режим припинення вогню. Обстріл велися зі зброї, забороненої Мінськими угодами: мінометів калібру 82 мм, гранатометів, протитанкових керованих ракет і стрілецької зброї.

Як повідомили в прес-штабі Операції об'єднаних сил, найбільше ворог обстрілював позиції наших військових в районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ". Стріляли поруч з селищами Золоте, Зайцево, Південне, Новолуганське, Вільного Хутора, Луганського та Новотошківського.

"За минулу добу, в результаті обстрілу загинув один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил, два — отримали поранення, ще один — отримав бойове травмування. З початку цієї доби збройні формування Російської Федерації і її найманці сім разів порушили режим припинення вогню", — повідомили в прес-штабі ООС.

Раніше портал "Коментарі" писав, що РФ закликає до розведення військ в Золотом і Петровському, незважаючи на обстріл з боку російських бойовиків.

Фото: прес-штаб ООС



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!