Головна Новини Суспільство події У Києві судитимуть росіянина, який побив Dzidzio
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві судитимуть росіянина, який побив Dzidzio

24-річному хлопцю загрожує до чотирьох років в'язниці за хуліганство

23 жовтня 2019, 20:30 comments2098
Поділіться публікацією:
У Києві судитимуть росіянина, який побив Dzidzio

У Києві відбудеться суд над росіянином, якого затримали за підозрою в побитті співака Михайла Хоми – фронтмена групи Dzidzio. Як розповіли в столичній прокуратурі, вони вже направили обвинувальний акт у відносно одного з можливих злочинців: за хуліганство 24-річного хлопця можуть посадити на строк до чотирьох років.

Історія сталася серед білого дня 28 грудня минулого року: Dzidzio приїхав на радіостанцію для участі в ранковому шоу. Несподівано на нього напали і почали бити невідомі, які згодом зникли на позашляховиках. Медики діагностували у Хоми різні травми, у тому числі – розрив барабанної перетинки. Постраждалий артист припинив концертну діяльність і близько місяця провів у лікарні.

Як розповіли у прес-службі прокуратури Києва, довгий час злочинці ховалися, але, у результаті, правоохоронцям вдалося затримати одного з них. Обвинувальний акт вже направили в Подільський райсуд Києва для розгляду справи по суті. Зараз копи намагаються встановити місце перебування спільників підозрюваного.

nE0IETXcNsT8jJ5LCTPH1JzT3.jpg

Як раніше повідомляли "Коментарі", у вересні в Києві невідомі побили заступника голови Київської міської державної адміністрації Володимира Слончака. У нього діагностували черепно-мозкову травму, струс мозку та забої голови.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: kyiv.gp.gov.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!