Головна Новини Суспільство події У Туреччини мікроавтобус з українцями зіткнувся з трактором: є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччини мікроавтобус з українцями зіткнувся з трактором: є постраждалі

В результаті аварії постраждали 10 туристів з України, турецький гід і водії транспортних засобів

25 жовтня 2019, 05:36 comments1993
Поділіться публікацією:
У Туреччини мікроавтобус з українцями зіткнувся з трактором: є постраждалі

У Туреччини мікроавтобус, який перевозив українських туристів, зіткнувся з трактором, постраждали 13 людей. Про це повідомляє Milliyet.

ДТП сталася на трасі Деницли-Анталія. В результаті зіткнення мікроавтобус з'їхав з дороги і врізався в огорожу. Серед постраждалих 10 туристів з України, турецький гід та водії транспортних засобів. За попередніми даними, стан постраждалих задовільний.

На місце аварії прибули правоохоронці та бригади швидкої допомоги. Постраждалим була надана перша медична допомога, їх відправили до лікарні міста Аджипаям.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Миколаєві сталося жахливе ДТП. В результаті  ДТП загинули два керівника поліції. У мережі з'явилося відео з місця аварії. Після зіткнення два автомобіля — Тоуота та Lexus — буквально перетворилися на купу металу. Від удару передня частина авто повністю деформувалися. Пригода сталася на автодорозі "Херсон — Миколаїв" поряд з селищем Шевченкове. Від лобового зіткнення легковиків, на місці загинули два керівника поліції, ще одну людину, водія автомобіля Lexus, госпіталізували в лікарню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!