Головна Новини Суспільство події Перестрілка та вибух у Харкові: "Це були бандитські розборки"
commentss НОВИНИ Всі новини

Перестрілка та вибух у Харкові: "Це були бандитські розборки"

За версією слідства, кілер боявся замовників, тому підірвав себе

25 жовтня 2019, 16:14 comments3281
Поділіться публікацією:
Перестрілка та вибух у Харкові: "Це були бандитські розборки"

Голова поліції Харківської області розповів подробиці перестрілки біля супермаркету по вул. Клочківській, свідками якої стали десятки людей. За словами Валерія Сокуренко, двоє харків'ян вийшли з магазину і прямували до своєї машини, де їх уже чекав стрілець, який відкрив вогонь. Двоє його супротивників були теж озброєні і відстрілювалися, однак отримали поранення. 30-річний чоловік помер до приїзду в лікарню, другий з вогнепальними пораненнями плеча, стегна та голови перебуває в реанімації.

Нагадаємо, стрілець втік на чорному позашляховику Toyota RAV4. Від'їхавши кілька кілометрів, злочинець підпалив авто і кинув там частину зброї. Чоловік спробував бігти в бік Нової Баварії, але його помітили патрульні: під час затримання стрілець дістав гранату і підірвав себе.

Сокуренко каже, що чоловік був родом із Горлівки, але жив у Харкові. Вони вже встановили місце його проживання і проведуть там обшук. "Нам важливо вийти на замовників. Таке відчуття, що їх він боявся більше, ніж поліцію. Замість того, щоб здатися, він підірвав себе, — каже головний поліцейський Харківської області, — Це були бандитські розборки. Для когось це вже третій замах на вбивство". За даними деяких ЗМІ, напад стався на кримінального авторитета на прізвисько "Жора", якого називають соратником Євгенія Жиліна – керівника проросійського "Оплоту", який також був убитий кількома роками раніше.

Зараз на місці перестрілки і вибуху, який стався біля Південного вокзалу, працюють криміналісти. До речі, сам вокзал працює без змін.

Фото: А. Черненко



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!