У Дніпропетровській області з швидкої допомоги на ходу випав чоловік

Копи допомогли перемістити чоловіка в швидку, після чого супроводили медиків до лікарні

У Новомосковську Дніпропетровської області з швидкої допомоги на ходу випав чоловік. У поліції розповіли, що громадянин перебував у стані алкогольного сп'яніння та намагався вистрибнути з автомобіля. Про це повідомляє "УНН" з посиланням на відділ поліції Новомосковська.

Як стало відомо, подія трапилася 26 жовтня близько 11:17. Згодом на місце інциденту прибув наряд поліції. Правоохоронці допомогли перемістити чоловіка назад у швидку, після чого супроводили до медиків Центральної міської лікарні.

"Причина того, чому чоловік випав з машини — він перебував у п'яному вигляді і намагався втекти з карети швидкої допомоги. Подію зареєстровано в журналі єдиного обліку, рішення про відкриття виробництва поки не прийнято", — повідомили в поліції.

Згодом в Мережі з'явився ролик, на якому видно, як громадянин випав з машини і ще якийсь час лежав на дорозі, поки до нього не підійшли свідки події і медики. Відео швидко набрало популярність в інтернеті, а користувачі стали ділитися думкою про те, що трапилося, підкреслюючи нібито недбале ставлення медпрацівників до пацієнта.

результаті останніх досліджень лікарі дійшли до висновку, що щоденне вживання овочів допоможе уникнути низки захворювань онкології.

Был проведено експеримент, під час якого 34 сорти овочів в пробирочном вигляді використовували проти різних типів ракових клітин людини. До таких належали клітини раку мозку, молочної залози, легенів, нирок, шлунка і простати. Найцікавіший результат овочі показали на прикладі ракових клітин молочної залози. Шість овочів і один фрукт знизив поширення ракової клітини на п'ятдесят відсотків. До таких відносяться червоний гострий перець, солодкий перець, огірок, буряк, батат і червоний салатний цикорій. З фруктів першість взяв апельсин.