Головна Новини Суспільство події У Дніпропетровській області з швидкої допомоги на ходу випав чоловік
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпропетровській області з швидкої допомоги на ходу випав чоловік

Копи допомогли перемістити чоловіка в швидку, після чого супроводили медиків до лікарні

28 жовтня 2019, 13:14 comments2460
Поділіться публікацією:
У Дніпропетровській області з швидкої допомоги на ходу випав чоловік

У Новомосковську Дніпропетровської області з швидкої допомоги на ходу випав чоловік. У поліції розповіли, що громадянин перебував у стані алкогольного сп'яніння та намагався вистрибнути з автомобіля. Про це повідомляє "УНН" з посиланням на відділ поліції Новомосковська.

Як стало відомо, подія трапилася 26 жовтня близько 11:17. Згодом на місце інциденту прибув наряд поліції. Правоохоронці допомогли перемістити чоловіка назад у швидку, після чого супроводили до медиків Центральної міської лікарні.

"Причина того, чому чоловік випав з машини — він перебував у п'яному вигляді і намагався втекти з карети швидкої допомоги. Подію зареєстровано в журналі єдиного обліку, рішення про відкриття виробництва поки не прийнято", — повідомили в поліції.

Згодом в Мережі з'явився ролик, на якому видно, як громадянин випав з машини і ще якийсь час лежав на дорозі, поки до нього не підійшли свідки події і медики. Відео швидко набрало популярність в інтернеті, а користувачі стали ділитися думкою про те, що трапилося, підкреслюючи нібито недбале ставлення медпрацівників до пацієнта.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в результаті останніх досліджень лікарі дійшли до висновку, що щоденне вживання овочів допоможе уникнути низки захворювань онкології.

Был проведено експеримент, під час якого 34 сорти овочів в пробирочном вигляді використовували проти різних типів ракових клітин людини. До таких належали клітини раку мозку, молочної залози, легенів, нирок, шлунка і простати. Найцікавіший результат овочі показали на прикладі ракових клітин молочної залози. Шість овочів і один фрукт знизив поширення ракової клітини на п'ятдесят відсотків. До таких відносяться червоний гострий перець, солодкий перець, огірок, буряк, батат і червоний салатний цикорій. З фруктів першість взяв апельсин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.unn.com.ua/ru/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!