Головна Новини Суспільство події 130 гранат та 7 гранатометів: в Харкові у кілера знайшли найбільший за останні роки арсенал зброї
commentss НОВИНИ Всі новини

130 гранат та 7 гранатометів: в Харкові у кілера знайшли найбільший за останні роки арсенал зброї

У поліції розповіли про те, як просувається справа про перестрілку і самогубство біля харківського супермаркету

28 жовтня 2019, 22:02 comments2676
Поділіться публікацією:
130 гранат та 7 гранатометів: в Харкові у кілера знайшли найбільший за останні роки арсенал зброї

Харківські правоохоронці відрапортували про те, як просувається розслідування за кримінальними провадженнями, відкритими в результаті перестрілки на Клочківській і самогубства. Як розповів голова регіонального главку Валерій Сокуренко, кілером виявився 47-річний раніше судимий за вбивства житель Горлівки, вдома і на дачі у якого знайшли найбільший за останні роки арсенал зброї.

Так, кілер зберігав 130 гранат, 5 тротилових шашок, 7 ручних протитанкових гранатометів, електродетонатори, 6 піхотних вогнеметів, автомати, рушниці, пістолети і величезну кількість патронів різного калібру. Також в запасі стрілка було 13 мобільних телефонів.

Тим часом в лікарні залишається виживший в результаті перестрілки 41-річний харків'янин, який все ще перебуває у тяжкому стані. До його палати приставили цілодобову охорону, в яку увійшли бійці спецбатальйону.

В поліції призначили 13 експертиз. Головні версії слідства – замах на умисне вбивство особами з оточення вбитого і потерпілого, пов'язані з особистою неприязню, користю або помстою, а також замах у зв'язку з їх кримінальним минулим.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що 25 жовтня двоє харків'ян вийшли з супермаркету і прямували до своєї машини, де їх вже чекав стрілець, який відкрив вогонь. Двоє його супротивників були теж озброєні і відстрілювалися, однак отримали поранення. 40-річний чоловік помер до приїзду в лікарню, другий з вогнепальними пораненнями плеча, стегна та голови до досі бореться за життя. Сам кілер спочатку спалив своє авто і подався втікати, а через 40 хвилин після стрілянини під час затримання патрульними підірвав себе.

У поліції того справі відкрили одразу кілька кримінальних проваджень за фактом "умисного вбивства", "замаху на умисне вбивство", "незаконного поводження зі зброєю і боєприпасами", а також почали досудове розслідування за фактом самогубства 47-річного стрілка. Аби розкрити зухвалий злочин, в поліції Харківської області створили спецгрупу, до складу якої увійшли найбільш досвідчені оперативники.



 JmXDe3OvMZKl6e9Hvv8O-hu2A.jpeg




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: hk.npu.gov.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!