Головна Новини Суспільство події Напав на школярку: у Київській області шукають чоловіка, підозрюваного в розбещенні малолітньої
commentss НОВИНИ Всі новини

Напав на школярку: у Київській області шукають чоловіка, підозрюваного в розбещенні малолітньої

В одному з під'їздів Обухова громадянин намагався вступити в інтимний зв'язок зі школяркою

29 жовтня 2019, 11:20 comments2917
Поділіться публікацією:








Напав на школярку: у Київській області шукають чоловіка, підозрюваного в розбещенні малолітньої

У Київській області правоохоронці розшукують чоловіка, який підозрюється в розбещенні 7-річної школярки. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в Київській області.

Як стало відомо, чоловік, на вигляд якому 3035 років, в одному з під'їздів Обухова намагався вступити в інтимний зв'язок зі школяркою. Проте зробити це йому не вдалося. Чому саме — в поліції не уточнюють. Згодом чоловік зник у невідомому напрямку.

Його прикмети: зріст 170173 см., середня статура, кругле обличчя, темне волосся і залисина на потилиці. Був в окулярах для зору з чорною оправою, темно-синій куртці нижче пояса, світло тонкому светрі, світло-синіх джинсах і в спортивному взутті. З собою у нього була темна шкіряна сумка.

"Працівники Обухівського відділу поліції продовжують проводити оперативні заходи щодо встановлення особи зловмисника та його затримання. Усіх, хто володіє інформацією про розшукуваного зловмисника, або знає про місце його знаходження, просимо телефонувати за телефонами: 098-922-71-52, 098-537-55-12, 096-800-90-66 або 102. Анонімність гарантується", — повідомили в прес-службі Національної поліції області.

Раніше портал "Коментарі" писав, Держбюро розслідувань оголосило в розшук екс-нардепа, колишнього власника банку "Фінанси і кредит" Костянтина Жеваго.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://kv.npu.gov.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!