Головна Новини Суспільство події В Одеській компанії заявили про злочини з використанням дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеській компанії заявили про злочини з використанням дітей

ТОВ «Камертон» (м. Одеса) звернулося до компетентних органів щодо втягнення дітей у злочинну діяльність з метою заблокувати реалізацію міжнародного інвестиційного проекту на Гагарінському плато в Одесі

29 жовтня 2019, 21:00 comments1609
Поділіться публікацією:








В Одеській компанії заявили про злочини з використанням дітей

Компанія направила відповідні звернення в поліцію, служби у справах дітей Одеської міської ради та Одеської облдержадміністрації, а також Уповноваженому президента з прав дитини.

У "Камертоні" розповіли, що 27 жовтня кілька дорослих підвели до паркану з інформаційними банерами проекту дитину і змусили її різати плакати.

"Камери відео-спостереження зафіксували факт, який шокує. Дорослі особи примусили неповнолітнього (дитину) завдати пошкоджень об'єктам приватної власності компанії. Неважливо, чи буде кваліфікуватися пошкодження інформаційних банерів. Важливо інше: втягнення дитини у цей злочин є не тільки аморальним вчинком, а й злочином проти самої дитини", — підкреслили в "Камертоні".

При цьому, як відзначили в компанії, подібні випадки були і раніше.

"Особи, які перешкоджають законній комерційній діяльності ТОВ "Камертон" постійно використовують дітей для перешкоджання роботи підприємства. Зокрема, вони неодноразово наражали дітей на небезпеку, перекриваючи разом з ними дорогу для великогабаритної будівельної техніки. Однак це перший випадок, коли провокатори за невідомих причин вирішили примусили неповнолітнього (дитину) завдати пошкоджень об'єктам приватної власності", — додали в компанії.

Адвокати фірми пояснили, що дії батьків у цьому випадку можуть кваліфікуватися за ст. 304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) Кримінального кодексу України.

Зазначимо, увечері 15 жовтня 2019 року група невідомих у складі 10-15 осіб, серед яких були помічені люди, схожі на організаторів незаконного блокування роботи підприємства на Гагарінському плато Олега Ніколіна і Наталю Невинську, ріжучими предметами пошкодили рекламні банери ТОВ "Камертон" та прапори України, Ізраїлю та Одеси, що викликало резонанс і обурення інвесторів проекту UNITY TOWERS (Ізраїль).

У компанії підкреслили, що невідомі різними методами намагаються зірвати реалізацію українсько-ізраїльського інвестиційного проекту вартістю 75 млн. дол. США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!