Головна Новини Суспільство події У Краматорську відправили в психлікарню чоловіка, який скоїв 47 тисяч дзвінків в "швидку"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Краматорську відправили в психлікарню чоловіка, який скоїв 47 тисяч дзвінків в "швидку"

Телефонного хулігана відправили на примусове лікування

29 жовтня 2019, 18:19 comments2415
Поділіться публікацією:
У Краматорську відправили в психлікарню чоловіка, який скоїв 47 тисяч дзвінків в "швидку"

Суд міста Краматорськ направив на примусове лікування телефонного хулігана, який за три місяці зробив майже 47 тисяч телефонних дзвінків на номер "103". Про це повідомляє прокуратура Донецької області.

Відзначається, що в період з 1 жовтня 2018 року і до 12 лютого 2019 місцевий житель безпідставно дзвонив в швидку допомогу, відволікав фельдшерів і цинічно ображав їх.

Слідство встановило, що 30-річний телефонний хуліган щодня здійснював близько тисячі дзвінків. Його рекорд припав на 25 січня, коли він зателефонував в екстрену службу 1618 раз.

Підозрюваному інкриміновано 296 статтю Кримінального кодексу, тобто грубе порушення громадського порядку. Судово-медична експертиза зробила висновок, що людина не може бути засудженою і тому його направили на примусове лікування в психіатричну лікарню.


Як повідомляв портал "Коментарі", пацієнтка психіатричної лікарні зробила анонімний дзвінок в поліцію, в якому повідомила, що будинок президента Словаччини Зузани Чупатовой замінований



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!