Головна Новини Суспільство події На Філіппінах землетрус забрав життя чотирьох осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

На Філіппінах землетрус забрав життя чотирьох осіб

Місцеві жителі евакуювалися в район, в якому раніше стався сильний поштовх

31 жовтня 2019, 12:22 comments1736
Поділіться публікацією:
На Філіппінах землетрус забрав життя  чотирьох осіб

На Філіппінах стався вже третій землетрус за тиждень, в результаті якого загинули щонайменше чотири людини. Зокрема, постраждала південна частина держави. Про це повідомляє інформаційне агентство AFP.

Так, землетрус у 6,5 магнітуд розтрощив острів Мінданао, в наслідок чого місцевим жителям довелося зібрати речі і залишити свої будинки — вони евакуювалися в безпечний район, в якому, до речі, у вівторок, після підземного поштовху, загинуло вісім осіб. Зараз рятувальники та екстрені служби проводять пошук жертв.

"За словами уряду, близько 12 тисяч осіб вже перебували в притулках острова Мінданао ще до землетрусу, який стався в четвер, так як житло деяких вже було зруйновано або ж через страх повертатися у власні будинки, — пише AFP.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в турецькій столиці Стамбулі стався землетрус магнітудою 5,7 балів. Епицентр землетрусу знаходився приблизно в 70 кілометрах на захід від Стамбула в Мармуровому морі і на південь від міста Бешикташ. Осередок стихії залягав на глибині 12 кілометрів.

Зазначимо, що згідно з характеристикою шкали Ріхтера, вказане значення 5,7 означає досить сильні поштовхи, здатні призвести до невеликих руйнувань будівель. На щастя, про потерпілих і руйнування інформації поки не надходило.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.afp.com/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!