Головна Новини Суспільство події У Росії стався вибух на танкері "Затока Америка": є загиблі і зниклі безвісти
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії стався вибух на танкері "Затока Америка": є загиблі і зниклі безвісти

У момент вибуху на судні перебувало дев'ять осіб

2 листопада 2019, 08:50 comments2269
Поділіться публікацією:
У Росії стався вибух на танкері "Затока Америка": є загиблі і зниклі безвісти

У російському місті Находка стався вибух на танкері "Затока Америка", в результаті чого загинуло дві людини, ще один зник безвісти. Попередньо, на кораблі вибухнула газоповітряна суміш. Про це повідомляє інформаційне агентство "ТАСС".

Як стало відомо, у момент вибуху на судні перебувало дев'ять осіб. Згодом на місце події були відправлені два рятувальні буксири. Водолази підняли з води тіла двох загиблих, пошуки ще одного тривають.

У Далекосхідної транспортної прокуратурі повідомили, що розливу нафти у воду не сталося. Після вибуху також не спалахнула пожежа.

"В прес-службі Федерального агентства морського і річкового транспорту повідомили, що на танкері пошкоджений кабель-траса, якірні пристрої знаходяться в неробочому стані. У компанії "Наяда", що володіє судном, розповіли, що в момент події на ньому не було вантажу, воно було захищене від залишків нафтопродуктів", — пише агентство.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки експлуатації та руху морського транспорту, що спричинило смерть двох і більше осіб" КК РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кількість жертв в результаті трагедії в Пакистані досягло 73-х. За інформацією місцевих ЗМІ та правоохоронців, в лікарнях провінції Пенджаб за життя продовжують боротися десятки потерпілих, які намагалися врятуватися від вогню, вистрибували з палаючого потяга на ходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!