Головна Новини Суспільство події На Донбасі за добу бойовики 13 разів порушили режим тиші
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі за добу бойовики 13 разів порушили режим тиші

Вогонь бойовики вели з зброї, забороненої Мінськими угодами

2 листопада 2019, 09:24 comments1367
Поділіться публікацією:
На Донбасі за добу бойовики 13 разів порушили режим тиші

На сході України військові формування Російської Федерації за минулу добу 13 разів порушили режим припинення вогню. Позиції українських військ бойовики обстрілювали з зброї, забороненої Мінськими угодами: мінометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Як повідомили в прес-штабі Операції об'єднаних сил, вогонь окупанти більше вели по району відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід". Зокрема, обстріли були біля селищ Старогнатовка, Талаківка, Новогнатовка, Водяного, яке знаходиться на Приазов'ї, а також поруч з містом Мар'їнка.

"Втрат, в результаті обстрілу серед військовослужбовців збройних сил, не було. Спочатку цієї доби збройні формування Російської Федерації і її найманці вогневої активності не проявляли. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано", — повідомили в прес-штабі ООС.

Раніше портал "Коментарі" писав, що після закінчення конфлікту на Сході України Російська Федерація зобов'язана буде виплатити нашій країні репарації. Таку думку висловив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Політик зазначив, що Росія спочатку повинна повернути Україні її території, а тільки після цього можна буде говорити про те, як ми будемо вкладати кошти і відновлювати цей регіон.

Фото: прес-штаб ООС



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!