Головна Новини Суспільство події Бійка у столичному клубі закінчилася смертю відвідувача
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійка у столичному клубі закінчилася смертю відвідувача

Копи встановили особу злочинця - ним виявився 23-річний уродженець іншої держави

2 листопада 2019, 15:27 comments3689
Поділіться публікацією:
Бійка у столичному клубі закінчилася смертю відвідувача

У Києві поліцейські затримали іноземця, який до смерті побив місцевого мешканця, який відпочивав в одному з міських клубів. Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

Як стало відомо, подія трапилася в одному з розважальних комплексів у Голосіївському районі. Там стався конфлікт між відвідувачем і охоронцем закладу. Вийшовши поговорити на вулицю, між хлопцями зав'язалася бійка, в результаті якої 25-річний громадянин отримав травму голови. Згодом потерпілий помер у лікарні від отриманої травми.

На місце прибули поліцейські. Вони опитали свідків, отримали запис з камер відеоспостереження і відпрацювали прилеглу територію.

"Ми встановили, що потерпілий відпочивав у нічному клубі, де у нього стався конфлікт з працівником установи. На вулиці словесна перепалка переросла в бійку, в результаті якої хлопець отримав травму голови, яка в подальшому виявилася смертельною. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку встановили особу злочинця. Ним виявився 23-річний уродженець іншої держави", — розповіли в прес-службі поліції Києва.

Громадянину вручили підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 121 ("Умисне тяжке тілесне ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого") КК України. Йому загрожує до 10 років в'язниці.

Раніше портал "Коментарі" писав, як би ми не намагалися уникнути бійки, ніхто не застрахований від можливості опиниться в самому її центрі. Навіть якщо ви перебуваєте в числі тих щасливчиків, яким завжди вдавалося уникнути цієї проблеми, слід бути максимально готовим до того моменту, коли вас припруть до стіни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!