Головна Новини Суспільство події Біля "Арт-заводу "Платформа" розрубували триколор, вимагаючи припинити співпрацю з російським бізнесом
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля "Арт-заводу "Платформа" розрубували триколор, вимагаючи припинити співпрацю з російським бізнесом

Учасники акції закликали власника "Платформи" припинити співпрацю з Володарським і Созановським, відмовивши їм у відкритті пивоварні на території арт-заводу

4 листопада 2019, 11:04 comments5614
Поділіться публікацією:
Біля "Арт-заводу "Платформа" розрубували триколор, вимагаючи припинити співпрацю з російським бізнесом

У Києві активісти партії "Братство" влаштували пікет біля "Арт-заводу "Платформа" з вимогою від його керівництва припинити співпрацю з російським бізнесом. Зокрема, учасники акції протестували проти відкриття на території заводу ресторану-пивоварні Валерієм Созановським та Володимиром Володарським, яких підозрюють в активному веденні бізнесу в Росії і Криму.

Зазначається, що акція протесту відбулася під час фестивалю вуличної їжі на "Платформі".

"Ми проти російського бізнесу в Україні. Тут, на території "Арт-заводу "Платформа" буде відкрито ресторан-пивоварню Володарського, якому належить сім'я ресторанів "Тарантіно", і його партнера Созановського. Ці люди платять гроші до бюджету РФ. Це – неприпустимо. Володарський повинен сидіти у в'язниці", — йдеться в заяві активістів.

Протестувальники закликали власника "Платформи" Офера Керзнера припинити співпрацю з Володарським і Созановський, відмовивши їм у відкритті пивоварні. Мовляв, надання їм майданчики нібито означає сприяти у фінансуванні дій окупаційних військ на території України.

При цьому активісти звернули увагу на те, що їх мирну акцію неодноразово намагалися перервати. На їхню думку, ці спроби нібито були пов'язані з бажанням Керзнера уникнути розголошення інформації про його співпрацю з Володарським і Созановський.

"Охоронці "Платформи" неодноразово нападали на нас, намагалися прогнати, підсилали до нас псевдо журналістів, намагаючись зірвати наш пікет. Але їм це не вдалося", — підкреслили протестуючі проти російського бізнесу в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!