Головна Новини Суспільство події Масове вбивство 39 мігрантів: у В'єтнамі затримали вісьмох підозрюваних
commentss НОВИНИ Всі новини

Масове вбивство 39 мігрантів: у В'єтнамі затримали вісьмох підозрюваних

Жертвами контрабандистів виявилися не китайці, як вважали раніше

4 листопада 2019, 12:07 comments1669
Поділіться публікацією:
Масове вбивство 39 мігрантів: у В'єтнамі затримали вісьмох підозрюваних

У В'єтнамі затримали вісьмох осіб, які можуть бути причетні до страшної загибелі 39 мігрантів, знайдених 23 жовтня в рефрижераторі поблизу Лондона. На даний момент у масовому вбивстві підозрюють десятьох осіб, передає агентство "Рейтер".

Начальник поліції провінції Нге Ан Нгуєн Хуу Кау повідав про те, що жертвами виявилися не китайці, як вважали раніше, а жителі В'єтнаму. За попередніми даними, більшість загиблих раніше проживали на півночі країни, де процвітає безробіття, контрабанда, а також погана екологія. Найімовірніше, саме тому люди вирушили в Європу в пошуках кращого життя, ставши, в підсумку, жертвами контрабандистів. "Найкраще, що можна зробити зараз, - спробувати розібратися із жахливими наслідками інциденту і допомогти сім'ям загиблих отримати тіла", — вважає Кау, спростовуючи версію торгівлі людьми.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про масове вбивство в Британії. Майже 40 осіб везли в контейнері, температура в якому становила близько -25 градусів. Всередині транспортного засобу не вистачало повітря. За словами лікарів, вони виносили вже задубілі тіла жертв контрабандистів.

Правоохоронці припускають, що мігранти потрапили на вантажне судно в бельгійському порту у вівторок, тоді як їх знайшли мертвими вже у суботу ввечері. Після затримання водія-ірландця поліція почала встановлювати подробиці інциденту: найімовірніше, юнак навіть не знав про те, що з ним їдуть контрабандисти. Пізніше правоохоронці заарештували ще одного жителя Ірландії за підозрою в масовому вбивстві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Рейтер"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!