Головна Новини Суспільство події На Донбасі через обстріли школи дітей евакуйовували до бомбосховища
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі через обстріли школи дітей евакуйовували до бомбосховища

У штабі зазначають, що жертв серед цивільного населення немає

4 листопада 2019, 20:33 comments1744
Поділіться публікацією:
На Донбасі через обстріли школи дітей евакуйовували до бомбосховища

Під час потужного обстрілу українських позицій російськими окупантами у районі Новотошківського дітей, які знаходилися у школі, було евакуйовано до бомбосховища. Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об’єднаних сил.

У штабі зазначають, що жертв серед цивільного населення немає. Після закінчення обстрілу навчання продовжилося.

Раніше у штабі заявили, що бойовики готують провокацію біля Петрівського. Зазначається, що заяви представників окупаційної влади щодо намірів розпочати процес розведення на ділянці №3 є нічим іншим як черговою провокацією та замилюванням очей світовій спільноті. У такий спосіб, видаючи уявне за бажане, ватажки самопроголошених республік  не дотримуються Мінських домовленостей та взятих на себе зобов’язань у форматі Тристоронньої контактної групи щодо встановлення стійкого режиму припинення вогню по всій лінії розмежування сторін.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", експерти дали свої прогнози після наслідків "жовтого" режиму на Донбасі. Командування операції Об'єднаних сил ввело на підконтрольній частини Донбасу "жовтий" режим, який передбачає певні обмеження в пересуванні по території і надає правоохоронним органам спеціальні повноваження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: