Головна Новини Суспільство події В гуртожитку Дніпра студент вистрілив дівчині в голову, а потім спробував скоїти самогубство
commentss НОВИНИ Всі новини

В гуртожитку Дніпра студент вистрілив дівчині в голову, а потім спробував скоїти самогубство

Студентку госпіталізували в лікарню з невогнепальним непроникаючим пораненням голови

6 листопада 2019, 17:21 comments2156
Поділіться публікацією:
В гуртожитку Дніпра студент вистрілив дівчині в голову, а потім спробував скоїти самогубство

В одному з гуртожитків Дніпра ввечері 5 листопада студент вистрілив з пістолета неповнолітній дівчині в голову, після чого намагався вчинити суїцид. Постраждалу і стрілка госпіталізували в лікарню. Про це розповіли в прес-службі Національної поліції в Дніпропетровській області.

Як з'ясувалося, подія трапилася близько 21:50 в коридорі одного з міських студентських гуртожитків. Поранивши дівчину, хлопець зайшов у свою кімнату і вистрілив зі зброї собі в груди. Згодом студентку госпіталізували в лікарню з невогнепальним непроникаючим пораненням голови.

Що саме стало причиною, по якій 19-річний хлопець вистрілив в голову 17-річної студентки, поки невідомо. Обставини злочину з'ясовують поліцейські Соборного відділення поліції. Пізніше у хлопця вилучили пістолет під патрон Флобера і відправили його на експертизу.

Місцева преса пише, що інцидент стався в гуртожитку Днепровского національного університету ім. Гончара. Крім того, в соціальних мережах поширюється інформація про те, що хлопець, нібито, перебував у стані наркотичного сп'яніння. Проте в поліції цю версію ніяк не коментують.

"Почато досудове розслідування. Перевіряються всі версії події. Людина буде опитана. Розкривати інформацію про те, в якому хлопець перебував стані, ми не можемо. Ведеться розслідування", — повідомили журналісту "Коментарів" в прес-службі Нацполиции області.

Раніше портал "Коментарі" писав, що у чоловіка, який влаштував в Харкові стрілянину, був з собою цілий арсенал зброї.

Фото: прес-служба Національної поліції в Дніпропетровській області



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!