Головна Новини Суспільство події В Амстердамі поступив сигнал про викрадення літака
commentss НОВИНИ Всі новини

В Амстердамі поступив сигнал про викрадення літака

НП виявилася хибною: пілот натиснув "тривожну" кнопку помилково

6 листопада 2019, 23:09 comments1992
Поділіться публікацією:
В Амстердамі поступив сигнал про викрадення літака

Сьогодні в аеропорту Нідерландів стався переполох. За інформацією місцевих ЗМІ з посиланням на джерела в правоохоронних органах, в аеропорту Амстердама зафіксували спробу захопити літак, в результаті чого поліція евакуювала пасажирів. Пізніше авіакомпанія AirEuropa, якій належить повітряне судно, прояснила ситуацію: тривога була помилковою.

Згідно із заявою AirEuropa, під час посадки пасажирів рейсу "Амстердам – Мадрид" один з пілотів випадково натиснув кнопку тривоги – сигнал про те, що літак хочуть викрасти. В результаті, на злітно-посадкову смугу прибули правоохоронці та евакуювали 27 осіб, які вже встигли піднятися на борт. Ситуацію оцінили як третю ступінь небезпеки, але незабаром інцидент був вичерпаний. Компанія принесла вибачення пасажирам, які вилетіли в Мадрид з невеликою затримкою.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Тюмені сталася НП на борту літака, котрий вже піднявся в небо на висоту близько 800 метрів. Як повідомляють російські ЗМІ, повітряному судну Sukhoi SuperJet 100, яке здійснювало рейс "Тюмень — Санкт-Петербург", відразу після зльоту довелося відхилитися від маршруту і майже годину кружляти над аеропортом, виробляючи паливо. За попередніми даними, у літака відмовив двигун: не виключено, що в нього потрапив птах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!