Головна Новини Суспільство події Чорновол подала заяву в СБУ на Богдана
commentss НОВИНИ Всі новини

Чорновол подала заяву в СБУ на Богдана

Екс-нардепка звинувачує Андрія Богдана в розкраданні бюджетних коштів

7 листопада 2019, 18:07 comments1794
Поділіться публікацією:
Чорновол подала заяву в СБУ на Богдана

Колишня народна депутатка Тетяна Чорновол подала до СБУ заяву про скоєння державної зради Голови Офісу Президента Андрія Богдана. Про це Чорновол повідомила на сторінці Facebook.  

Екс-нардепка зазначила, що зрада України полягає в тому, що Андрій Богдан, будучи посадовою особою КМУ в період 2010-2014 років, організував розтрату коштів державного бюджету в розмірі 3 мільярдів гривень в інтересах Міністерства оборони РФ. За її словами, "наслідком злочину Богдана стало фінансування з бюджету України Збройних сил ворога в період його підготовки до нападу на Україну, окупації та анексії Криму (адже 36 мільйонів гривень на рахунки МО РФ було перераховано в 2013 році)".

Чорновол наголосила, що це не лише заява проти Богдана, а й – проти екс-заступника голови Адміністрації Президента часів Віктора Януковича – Андрія Портнова. За словами ексдепутатки, Богдан нібито був організатором того злочину, а Портнов – замовником.

У відповідь в СБУ повідомили, що надіслану заяву Чорновол будуть вивчати в межах чинного законодавства.

Нагадаємо, що на сьогодні Богдан проходить як свідок у справі про розкрадання грошей держбюджету України на користь Міноборони Росі. Також до цієї справи мають стосунок лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко та колишній прем'єр Павло Лазаренко.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", САП і НАБУ не готують підозри Богдану.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!