Головна Новини Суспільство події Через вибух на німецькій шахті під землею знаходиться 35 осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

Через вибух на німецькій шахті під землею знаходиться 35 осіб

В результаті НП постраждали щонайменше дві людини, на місці працюють рятувальники

8 листопада 2019, 14:02 comments1543
Поділіться публікацією:
Через вибух на німецькій шахті під землею знаходиться 35 осіб

У одній із шахт в Німеччині сьогодні вранці, 8 листопада, відбулася екстрена ситуація: в пастці під землею знаходиться 35 осіб. Про це повідомляє DPA.

За інформацією видання, на шахті в Тойсхентале у східній Німеччині прогримів вибух, в результаті якого 35 робочих зараз відрізані від зовнішнього світу на глибині 700 метрів. За попередніми даними, постраждало дві людини, проте цю інформацію ще уточнюють. Один з шахтарів перебуває у важкому стані.

Зараз на місці події працює велика кількість медиків і рятувальників. Відомо, що на шахті Тойсхентале працює близько сотні людей. У 1982 році вона припиняла свою діяльність, але протягом останніх 15 років підприємство модернізували.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що на фестивалі в Німеччині прогримів вибух, в результаті якого постраждали 14 осіб. За підрахунками, у момент вибуху на місці перебували близько 100 осіб, деякі з них у важкому стані. Відомо, що постраждалих доставили вертольотами в спеціалізовані лікарні в районі Рур і до Кельна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: DPA
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!