Головна Новини Суспільство події "Мир" на Донбасі: бойовики 16 разів порушили режим тиші
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мир" на Донбасі: бойовики 16 разів порушили режим тиші

Вогонь окупанти вели з великокаліберних кулеметів і гранатометів

12 листопада 2019, 09:49 comments1335
Поділіться публікацією:
"Мир" на Донбасі: бойовики 16 разів порушили режим тиші

За минулу добу на сході України військові формування Російської Федерації 16 разів порушили режим припинення вогню. Позиції українських військових бойовики обстрілювали зі зброї, забороненої Мінськими угодами: великокаліберних кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї.

Як повідомили в прес-штабі Операції об'єднаних сил, особливу активність ворог проявляв по позиціях оперативно-тактичної угруповання "Північ". Зокрема, обстріли зафіксували біля селищ Луганське, Оріхового, Південне і Новолуганского.

наслідок обстрілів поранень зазнав один військовослужбовець Об'єднаних сил. З початку цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат не зафіксовано", — зазначили в прес-штабі ООС.

Раніше портал "Коментарі" писав, що радник секретаря РНБО Сергій Сивохо вважає, що реінтеграцію окупованого Донбасу в Україну необхідно починати з спрощення процедури перетину контрольних пунктів в'їзду-виїзду.

"У боротьбі за повернення територій ми можемо втратити людей. Це люди, яких ми вже практично втрачаємо, туго "закручуючи гайки" в деяких процедурах", — сказав він.

Фото: прес-штаб ООС



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!