Головна Новини Суспільство події У Харкові на станції метро капрал поліції відкрив вогонь по колегах
commentss НОВИНИ Всі новини

У Харкові на станції метро капрал поліції відкрив вогонь по колегах

22-річному правоохоронцю загрожує довічне ув'язнення

12 листопада 2019, 16:40 comments2243
Поділіться публікацією:
У Харкові на станції метро капрал поліції відкрив вогонь по колегах

Сьогодні, 12 листопада, у Харкові знову лунали постріли. Як розповіли в облуправлінні Нацполіції, близько 2:00 на станції метро "Наукова" капрал, який перебував на чергуванні, зробив кілька пострілів, цілячись у своїх же колег.

У полтавському теруправлінні Держбюро розслідувань, яке займається цією справою, розповідають, що перебуваючи на чергуванні на закритій станції метро, 22-річний правоохоронець нібито помітив сторонніх і тут же викликав підмогу – бійців спецпідрозділу "ТОР". Останні, прибувши на місце, виявили, що їх колега закрився в службовому приміщенні і поводився дивно. Коли хлопець відкрив двері, почав стріляти по бійцям: на щастя, кулі пролетіли повз. В результаті, агресивного правоохоронця затримали: під час обшуку у нього виявили речовину, зовні схожу на психотроп.

Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу для капрала. Якщо його провину доведуть у суді, за посягання на життя правоохоронця йому загрожує від дев'яти років в'язниці до довічного ув'язнення.


Як нещодавно повідомляли "Коментарі", в Харкові на вулиці недалеко від Валентиновской спортивного клубу сталася стрілянина: один чоловік був поранений в живіт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!