Головна Новини Суспільство події "У Алли Мазур виявлений рак": телеведуча налаштована на боротьбу
commentss НОВИНИ Всі новини

"У Алли Мазур виявлений рак": телеведуча налаштована на боротьбу

Своїм прикладом вона закликає українок відмовитися від страху і проходити профілактичні обстеження

12 листопада 2019, 22:18 comments4886
Поділіться публікацією:
"У Алли Мазур виявлений рак": телеведуча налаштована на боротьбу

Популярна українська ведуча телеканалу "1 1" Алла Мазур зізналася широкої громадськості в тому, що у неї виявлена злоякісна пухлина. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Мазур почала з того, що для неї це дуже серйозний крок, адже серйозність цієї проблеми змушує ховати її, не відкривати нікому, крім самих близьких.

"Але згодом зрозуміла: не можна боятися. Ми повинні змінити ставлення до онкозахворювань в суспільстві. Навчитися говорити про них відкрито і спокійно. І з рівня трагедії — переводити на рівень проблеми. Яку можна вирішити. Тому що це, звичайно, не нежить. Але давно не вирок. Медицина навчилася справлятися з цим у багатьох випадках", — зазначено в повідомленні.

Тележурналіст підкреслила, що головне в питанні боротьби з раком — це своєчасно його виявити. Алла Мазур закликала всіх українських жінок, особливо у віці після 45 років — уважно ставитися до свого здоров'я, не нехтувати профілактикою і знаходити час для обстежень.

"Це всі подробиці, які вважаю доречним повідомити зараз. Боротьба почалася, і я вже відчула: шлях не буде легким. Але я планую працювати далі, не випадати з життя. І вірю, що наступний пост на цю тему — нехай і через деякий час — буде про перемогу. Тоді й розповім все докладніше", — резюмує ведуча, додавши, що всі, бажаючі надати матеріальну допомогу, можуть направити потрібну суму на благодійність онкохворим дітям, підопічним фонду "Таблеточки".

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляли, що вчені, нарешті, відкрили причину виникнення клітин раку в організмі, що допоможе сучасній медицині здійснити колосальний крок у превалюванні над страшною недугою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!