Головна Новини Суспільство події "Мир" на Донбасі: бойовики 15 разів порушили режим тиші, є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мир" на Донбасі: бойовики 15 разів порушили режим тиші, є постраждалі

В результаті підриву на вибуховому пристрої, постраждали двоє українських військових

13 листопада 2019, 10:38 comments1356
Поділіться публікацією:
"Мир" на Донбасі: бойовики 15 разів порушили режим тиші, є постраждалі

За минулу добу на сході Україні військові формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню. Обстріли окупанти вели з забороненої Мінськими угодами зброї: гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Як повідомили в прес-штабі Операції об'єднаних сил, найбільшу активність ворог проявив по позиціях оперативно-тактичної групи "Схід". Зокрема, вогонь зафіксували під селищами Піски, ВерхньоторецькогоСлавногоБерезовогоТарамчукаПищевики, а також міст Красногорівки і Мар'їнки.

"Поранення в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої отримали два військовослужбовця збройних сил. З початку цієї доби російські окупаційні війська один раз обстріляли наші позиції. Втрат немає", — повідомили в прес-штабі ООС.

Раніше портал "Коментарі" писав, що уряд Франції заявив про готовність підтримати Україну на Донбасі, відправивши туди миротворчі сили. Французький посол Етьєн де Понсен підкреслив, якщо влада Франції побачать гостру необхідність у введенні миротворців на Донбас, вони негайно приймуть таке рішення.

Фото: прес-штаб ООС



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!