Головна Новини Суспільство події "Радіо Свобода" про канали "112" і NewsOne: "Демократичні ЗМІ зазнають тиску"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Радіо Свобода" про канали "112" і NewsOne: "Демократичні ЗМІ зазнають тиску"

Віктор Медведчук додав, що якщо ці ЗМІ закриють, то свободі слова в Україні настане кінець

14 листопада 2019, 12:52 comments1519
Поділіться публікацією:
"Радіо Свобода" про канали "112" і NewsOne: "Демократичні ЗМІ зазнають тиску"

Авторитетне видання "Радіо Свобода" 6 листопада опублікувало статтю, де, крім іншого, вказала на невдалу спробу попередньої української влади закрити два опозиційних каналу "112" і "NewsOne", які корелюють з Віктором Медведчуком і його політичною силою.

При цьому, автор публікації зазначає, що і нинішня влада на чолі з президентом Володимиром Зеленським, не навчившись на помилках попередників, також намагається вводити агресивну політику проти даних телевізійних новинних джерел.

При цьому наголошується, що голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук неодноразово заявляв,що, якщо нинішня українська влада закриє незалежні телеканали "112 Україна" і NewsOne, свободі слова в Україні настане кінець. Нардеп також упевнений, що за тиском на свободу слова в Україні стоїть особисто глава Офісу президента Андрій Богдан.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ще влітку київське будівля, де знаходиться телевізійна редакція каналу "112 Україна", було обстріляно з гранатомета.

"За попередньою інформацією, вночі двоє осіб під'їхали на автомобілі до телеканалу і відкрили вогонь з гранатомета. Після обстрілу вони зникли в невідомому напрямку", — було зазначено в повідомленні поліції у зв'язку з даним інцидентом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!