Головна Новини Суспільство події Під Києвом мешканці ЖК "Чайка" залишилися без тепла в квартирах через конфлікт із забудовником
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Києвом мешканці ЖК "Чайка" залишилися без тепла в квартирах через конфлікт із забудовником

Близько 400 родин, що мешкають в ЖК "Чайка" створили ОСББ через невдоволення діями забудовника, на що той нібито відреагував відключенням тепла

14 листопада 2019, 20:25 comments2215
Поділіться публікацією:
Під Києвом мешканці ЖК "Чайка" залишилися без тепла в квартирах через конфлікт із забудовником

У Київській області мешканці житлового комплексу "Чайка" замерзають через відсутність опалення. Винуватцем такої ситуації може бути забудовник комплексу в особі компанії, що належить Олексію Кулагіну, повідомляється в розслідуванні "Стоп корупції".

За даними журналістів, ще в минулому році мешканці будинків поскаржилися правозахисникам на обслуговуючу ЖК компанію. Вони переконані: компанія завищувала комунальні платежі і нібито займалася непрозорим ціноутворенням тарифів.

Незадоволені мешканці створили ОСББ, у відповідь на що Кулагін нібито просто позбавив людей опалення, залишивши 400 сімей в новобудові в передмісті Києва в холоді, незважаючи на вже сплачені наперед комунальні послуги та чинний договір.

Мало того, забудовник Кулагін скликав прес-конференцію, в ході якої нецензурно висловлювався на адресу людей, які купили квартири в "Чайці". Самих мешканців на захід не запросили.

Коментуючи ситуацію, член Нацради щодо створення та забезпечення функціонування ОСББ при Мінрегіоні Алла Радивилівська називає дії управителя протиправними.

"Створювати ОСББ і надавати правлінню можливість управляти будинком за допомогою статутних органів – це безпосередні права мешканців. Але пан Кулагін вважає це право своїм, незважаючи на те, що люди купили квартири", — розповіла Радивилівська.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!