Головна Новини Суспільство події В Одесі оголосили нагороду "за голову" вандала, який знищив меморіальну табличку: ставки продовжують рости
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі оголосили нагороду "за голову" вандала, який знищив меморіальну табличку: ставки продовжують рости

Патріотичні організації за тиждень зібрали більше 100 тисяч в якості гонорару за інформацію, корисну в затриманні невідомого, який розбив меморіальну табличку учасника "Правого сектора" Ігоря Іванова, першого загиблого в битві з Антимайданом 2 травня в Одесі

15 листопада 2019, 13:35 comments3103
Поділіться публікацією:
В Одесі оголосили нагороду "за голову" вандала, який знищив  меморіальну табличку: ставки продовжують рости

Патріотичні організації та представники праворадикальних переконань Одеси оголосили про добровільний збір коштів в якості нагороди для того, хто надасть цінну інформацію в пошуку невідомого вандала, який в ніч з 10 на 11 листопада розбив меморіальну табличку одеситу Ігорю Іванову, що став першою жертвою масових заворушень 2 травня 2014 року. Про це повідомляє активіст Альберт Кручинін на своїй сторінці в Facebook.

Відомо, що в понеділок, 11 листопада, первісна сума гонорару становила 10 тисяч гривень. Вже до п'ятниці, 15 листопада, внесками та пожертвами людей з різних регіонів України, це число зросло більш ніж в 10 разів і досягло суми 100 тисяч 200 гривень.

На сьогодні про зловмисника поки що відома лише та інформація, яка зафіксована на камерах зовнішнього відеоспостереження в радіусі вулиць Дерибасівська та рогу Преображенської (де і була встановлена табличка, саме там "швидка допомога" надавала Іванову допомогу, коли його наздогнала куля противника). Так, згідно кадрів, висока ймовірність, що пам'ятну табличку знищив високий кремезний чоловік, який надів маску "Джокера", що проходив поблизу вказаного місця, приблизно в 3:00 ночі.

2zoTLhZAlhD3fRA-PYAdyeQBn.jpg

У зв'язку з цією особливістю, однією з останніх одеських новин став і ексклюзив про те, що до акту вандалізму причетний народний депутат, часто помічений в скандалах, Ілля Ківа. За повідомленнями одного з місцевих ЗМІ, одеські патріоти провели невелике розслідування з публікацій Ківи у соціальних мережах вирахували, що він сам перебував в Одесі в ці дні, а також був вкрай обурений діями активістів, які зірвали барельєф маршала Г.Жукова з будівлі одеського військкомату. Те, що вже 12 листопада нардеп з'явився на засіданні парламенту в масці Джокера, стало останнім фактом для громадських підозр.

Правоохоронці продовжують розглядати різні версії події, але за численними повідомленнями в соціальних мережах, які навіть не намагаються маскувати, зрозуміло одне: якщо одеські патріоти знайдуть крушителя таблички раніше поліції, то до поліції він вже не дійде своїми ногами.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що днями в центрі Одеси активісти зняли барельєф з будівлі військкомату, присвячений пам'яті радянського воєначальника і маршала Георгія Жукова, що викликало в місті великий резонанс.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!