Головна Новини Суспільство події У Москві співачка та її матір місяць лежали мертві в квартирі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві співачка та її матір місяць лежали мертві в квартирі

Відому рок-співачку Надіру Садикову і її маму знайшли мертвими

15 листопада 2019, 14:38 comments5104
Поділіться публікацією:
У Москві співачка та її матір місяць лежали мертві в квартирі

На північному сході Москви в своїй квартирі знайшли мертвими колишню солістку рок-групи "Маневри" Надіру Садикову разом з матір'ю, тіла пролежали місяць.

Про зникнення жінок заявив в поліцію дядько співачки, який розповів про те, що останній раз розмовляв з сестрою в квітні, а після цього ні з нею, ні з племінницею він не спілкувався. За його словами, він намагався додзвонитися своїм рідним протягом тижня, проте в обох жінок телефони були відключені. Щоб роз'яснити ситуацію, чоловік вирушив до них додому, але двері ніхто не відкрив.

Невдовзі їх відкрили рятувальники в присутності поліцейських, там вони знайшли трупи обох жінок. Тіла були у ванні, на шию у співачки  була накинута мотузка. На думку поліції, тіла могли пролежати кілька місяців, а чи було це вбивство, незабаром вирішать експерти.

Надіра була учасницею рок-групи "Маневри", але з 2014 року, після розпаду музичного колективу, не мала постійного місця роботи і перебивалася разовими заробітками. Група "Маневри" утворилася в підмосковному Троїцьку. Колектив епізодично з'являвся на "Нашому Радіо". Дві пісні "Маневрів" вийшли на збірці "Рок з підворотні", який випускає група "Пілот".

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше у Варшаві самогубець вистрибнув з вікна висотки. Він впав прямо на українця, який сидів на лавці біля будинку. Громадянин України був госпіталізований з важкою травмою голови.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!