Головна Новини Суспільство події Вибухи у Балаклії: ДБР взялося за розслідування
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухи у Балаклії: ДБР взялося за розслідування

Наразі точна кількість постраждалих та ступінь тяжкості травм після вибуху у Балаклії встановлюється

15 листопада 2019, 19:20 comments1926
Поділіться публікацією:
Вибухи у Балаклії: ДБР взялося за розслідування

Військова прокуратура Харківського гарнізону відкрила кримінальне провадження за фактом вибухів на військовому арсеналі в Балаклії. Про це повідомила прес-служба Офісу генерального прокурора.

Повідомляється, що 15 листопада у ході проведення робіт з розмінування на технічній території військової частини під час завантаження елементів боєприпасів відбулось їх загорання та детонування. Наразі точна кількість постраждалих та ступінь тяжкості травм встановлюється.

За уточненою інформацією від чергового Центральної артилерійської бази забезпечення боєприпасами, двоє військових саперів у Балаклії зазнали поранень, не сумісних із життям.

Нагадаємо, що сьогодні на території військового арсеналу у Балаклії пролунали поодинокі вибухи. Інцидент стався під час проведення планових робіт з утилізації боєприпасів. У результаті загинули двоє саперів, четверо військовослужбовців отримали поранення. Пізніше у Генштабі повідомили, що місцевим жителям та об'єктам інфраструктури нічого не загрожує

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", двоє військових саперів загинули в результаті вибухів в Балаклії, — Генштаб ЗСУ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!