Головна Новини Суспільство події "Вибух у Балаклії": стало троє загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вибух у Балаклії": стало троє загиблих

Сапер, який отримав поранення під час вибуху в п'ятницю, помер у лікарні

17 листопада 2019, 22:59 comments1612
Поділіться публікацією:
"Вибух у Балаклії": стало троє загиблих

Сьогодні, в результаті п'ятничного вибуху в Балаклії Харківської області, ще один сапер, який був госпіталізований з місця трагедії, помер у лікарні. Про це повідомляє прес-служба Генштабу ЗСУ в Facebook.

"Повідомляємо, що, на жаль, сьогодні, в Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги помер військовослужбовець, який отримав поранення в результаті надзвичайної події на Центральній артилерійській базі (р. Балаклія, Харківська обл.). Керівництво Генерального штабу Збройних Сил України висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого воїна", — зазначено в повідомленні відомства.

Також наголошується, що інші постраждалі в результаті вибуху, продовжують перебувати під наглядом лікарів, але загроза їх життю минула.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Харків. Коментарі" повідомляв, що 15 листопада стався вибух на артилерійській базі в Балаклії, що стало причиною загибелі двох саперів на місці, ще трьох доставили в Харківську міську лікарню швидкої і невідкладної допомоги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!