Головна Новини Суспільство події Фотофакт: під Миколаєвом згорів дотла пасажирський поїзд
commentss НОВИНИ Всі новини

Фотофакт: під Миколаєвом згорів дотла пасажирський поїзд

Вогонь охопив останній вагон поїзда, інші встигли евакуювати з пасажирами

18 листопада 2019, 09:18 comments3594
Поділіться публікацією:
Фотофакт: під Миколаєвом згорів дотла пасажирський поїзд

У Миколаївській області на ходу загорівся пасажирський потяг, який рухався за маршрутом "Колосівка – Миколаїв". Як розповіли в ДСНС Миколаївської області, НП сталася близько 13:00 в суботу, 16 листопада, проте громадськості повідомили лише зараз.

Рятувальникам надійшла інформація про те, що біля станції Новокатеринівка горить поїзд, і поки вони прибули на місце, інші вагони з пасажирами відчепили і відправили далі за маршрутом. Вогнем виявилися охоплені тягач і останній вагон поїзда: площа спалаху склала більше 50-ти "квадратів". Щоб ліквідувати вогонь повністю, знадобилося близько двох годин. На щастя, постраждалих немає, а причину зараз з'ясовують правоохоронці.


Нагадаємо, 31 жовтня в Пакистані у вагоні поїзда, що прямував з Карачі в Лахор, прогримів вибух. Пізніше правоохоронці, встановивши хронологію подій, розповіли, що вибухнули два газових балони, з допомогою яких пасажири хотіли приготувати собі сніданок. Вогонь поширився по вагону блискавично через рослинне масло, після чого перекинувся на сусідні два. В результаті, пожежа охопила два економ-вагони, а також один бізнес-класу – в загальній складності, там знаходилося 209 осіб. Загинули 73 людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!