Головна Новини Суспільство події Хотіли постріляти: по дорозі до Чорнобиля затримали сталкерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Хотіли постріляти: по дорозі до Чорнобиля затримали сталкерів

На межі зони відчуження затримали сталкерів зі зброєю

18 листопада 2019, 11:38 comments2004
Поділіться публікацією:
Хотіли постріляти: по дорозі до Чорнобиля затримали сталкерів

Вчора ввечері, 17 листопада, четверо чоловіків зі зброєю на двох високопрохідних автомобілях хотіли потрапити на територію зони відчуження ЧАЕС. Про це інформує прес-центр Міністерства внутрішніх справ (МВС) України.

Згідно з повідомленням МВС, прикордонний наряд відділу "Іванків" Житомирського загону спільно зі співробітниками Національної поліції помітили два позашляховика, які слідували в напрямку території зони ЧАЕС. Правоохоронці зупинили Land Rover і Ford, коли ті вже перетнули тиловий кордон забороненої території поза контрольних постів. В салоні авто виявили зброю: нарізні карабіни Sovage, GSG 5, "Зброяр Z", Kriss Vector, рушницю ATA arms і майже сотню боєприпасів. Сталкерами виявилися жителі Дніпропетровської та Львівської областей, а також Києва. За їх словами, на територію Чорнобиля вони хотіли заїхати, щоб пристріляти зброю у покинутій зоні.

ruhkez317cZqTbBDv4PIbnTOy.jpg

Відзначається, що сталкери понесуть відповідальність за порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення. Зброю вилучено, проходить перевірка.

f4L_IZbvkzGrbQ86l_Z28fGGQ.jpg

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український Чорнобиль потрапив у 50-ку цікавих місць для всього світу туристів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!