Головна Новини Суспільство події Під Львовом сталася пожежа у військовій частині, є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Львовом сталася пожежа у військовій частині, є жертви

У Львівській області в пожежі у військовій частині загинув офіцер, ще один військовий травмований

19 листопада 2019, 09:58 comments1733
Поділіться публікацією:
Під Львовом сталася пожежа у військовій частині, є жертви

Сьогодні, 19 листопада, близько п'ятої години ранку в селищі Старичі сталася пожежа у військовій частині, в внаслідок інциденту один офіцер загинув, ще у одного опіки. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-служба Командування Сухопутних військ Збройних сил України.

"Внаслідок загоряння будівлі загинув офіцер, ще один отримав травми і з опіками був оперативно доставлений в Центральну районну лікарні міста Новояворівська", — йдеться в повідомленні.

У даний момент представники Військової служби правопорядку ЗС України та Національної поліції України з'ясовують причини та обставини події.

Нагадаємо, раніше портал "Харків. Коментарі" повідомляв, що 15 листопада стався вибух на артилерійській базі в Балаклії, внаслідок вибуху на місці загинули двох саперів, ще трьох військових доставили в Харківську міську лікарню швидкої і невідкладної допомоги. 

Зазначається, що вибухи на арсеналі в Балаклії у Харківській області могли статися через загоряння твердопаливного двигуна зенітної ракети.

Оперативна група Генштабу, що працює на місці події, встановила, що на майданчику зберігання вибухонебезпечних предметів №4 групи розмінування проводили роботи по утилізації боєприпасів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!