Головна Новини Суспільство події Стихія в Приазов'ї: жителі - без світла та води, а бази відпочинку - під морською водою
commentss НОВИНИ Всі новини

Стихія в Приазов'ї: жителі - без світла та води, а бази відпочинку - під морською водою

У Запорізькій області через стихію знеструмлено сотні будинків і насосні станції водоканалу

22 листопада 2019, 09:50 comments3764
Поділіться публікацією:








Стихія в Приазов'ї: жителі - без світла та води, а бази відпочинку - під морською водою

У Запорізькій області через шквальний вітер рятувальники оголосили помаранчевий рівень небезпеки. Через пориви стихії до 30 метрів в секунду, які тривають від учора, розігрався сильний шторм, який затопив десятки баз відпочинку на узбережжі Азовського моря. Про це повідомляють у Бердянській міськраді.

Через сильний вітер, судячи по знімкам інтернет-користувачів, на автошляхи падають рекламні конструкції, дерева і не витримують лінії електропередач. В результаті, за інформацією мерії, без світла вчора залишилися сотні сімей Бердянська, а також насосні станції місцевого водоканалу, у зв'язку з чим мешканці міста тепер ще й без води.

Тим часом, розбурхане море продовжує затоплювати бази відпочинку на узбережжі, про що свідчать безліч фотографій від місцевих жителів в Мережі.

AKYU9LmPrVkMXKHTzv66xmlx5.jpgYc_yfTOYS1KyZb6kDrKIB93VU.png


rmviWsOhSYxJKB1yeX1lQWkUX.jpeg

Нагадаємо, сьогодні в ДСНС попереджають про стихію: у східній, південній та західній Україні пориви вітру будуть 15-20 метрів в секунду, а в Приазов'ї – до 28-ми. У зв'язку з цим і рятувальники, і метеорологи оголосили штормове попередження на цей день. У Запорізькій області, за інформацією Українського гідрометцентру, сьогодні очікується до 1 градуса тепла.

За словами синоптика Наталії Діденко, відносне потепління настане вже наступного тижня – з 28 листопада, однак можливі опади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!