Головна Новини Суспільство події Екіпаж танкера Delfi, що зазнав аварії, відмовляється від евакуювання
commentss НОВИНИ Всі новини

Екіпаж танкера Delfi, що зазнав аварії, відмовляється від евакуювання

Екіпаж судна сподівався на допомогу судновласника, однак він не виходить на зв'язок

22 листопада 2019, 10:59 comments3200
Поділіться публікацією:
Екіпаж танкера  Delfi, що зазнав аварії, відмовляється від евакуювання

Капітан танкера Delfi, який зазнає лиха біля берегів Одеси, відмовляється подати сигнал SOS і евакуювати екіпаж без дозволу судновласника. Той, в свою чергу, досі не виходить на зв'язок, пише "Думська".

За словами в. о. начальника адміністрації Одеського порту Дениса Карпова, екіпаж судна складається з трьох громадян України. Моряки були впевнені, що їм допоможе судновласник, однак він не виходить на зв'язок. Капітан відмовляється надавати будь-які відомості про власника.

Карпов зазначив, що за командою капітана порту "Одеса" було прийнято рішення направити буксир, також була  запропонована евакуація, але екіпаж танкера відмовився від допомоги і не захотів покинути судно.

Чиновник зазначив, що  команда морально і фізично пригнічена, третю добу моряки намагаються боротися без їжі, води та освітлення, а вчора, до всього іншого, у них зникло електроживлення.

Як повідомляло видання "Коментарі", вночі в акваторії порту "Південний" через шторм зірвало з якоря танкер Delfi, який йшов під прапором Молдови. У той момент на борту перебувало 15 осіб. Що стало причиною аварії, поки невідомо. На допомогу танкеру вийшли катери і приватний буксир "Австралія", однак він не зміг підійти до аварійного судна через шторм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!