Головна Новини Суспільство події НП з танкером в Одесі: Delfi вдарився об хвилеріз, екіпаж екстрено евакуюють
commentss НОВИНИ Всі новини

НП з танкером в Одесі: Delfi вдарився об хвилеріз, екіпаж екстрено евакуюють

Водолази рятують екіпаж танкера

22 листопада 2019, 14:19 comments5715
Поділіться публікацією:
НП з танкером в Одесі: Delfi вдарився об хвилеріз, екіпаж екстрено евакуюють

В Одесі танкер Delfi, який зазнав аварії в Чорному морі, вдарився об хвилеріз і перекинувся, водолази почали евакуацію екіпажу з тонучого судна, пише "Думська".

На даний момент на берег вже витягли двох членів екіпажу — старшого механіка і матроса. З незрозумілих поки причин  капітан запалив димову шашку.

Для порятунку хотіли спочатку використовувати надувний човен і водний скутер, але через хвилі це зробити не вдалося, тому водолази вирушили рятувати людей вплав.


Як повідомляло видання "Коментарі", вночі в акваторії порту "Південний" через шторм зірвало з якоря танкер Delfi, який йшов під прапором Молдови. У той момент на борту перебувало 15 осіб. Що стало причиною аварії, поки невідомо. На допомогу танкеру вийшли катери і приватний буксир "Австралія", однак він не зміг підійти до аварійного судна через шторм.

Також повідомлялося про те, що капітан танкера Delfi відмовлявся подати сигнал SOS і евакуювати екіпаж без дозволу судновласника. Той, у свою чергу, не виходив на зв'язок. За наказом капітана порту "Одеса" вирішили направити буксир, а також запропонувати евакуацію, але екіпаж танкера відмовився від допомоги і не захотів покинути судно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!