Головна Новини Суспільство події Опубліковано відео пограбування музею у Німеччині, з якого винесли цінностей на мільярд євро
commentss НОВИНИ Всі новини

Опубліковано відео пограбування музею у Німеччині, з якого винесли цінностей на мільярд євро

Камери відеоспостереження у музеї Дрездена зафіксували декількох злочинців

26 листопада 2019, 08:57 comments3944
Поділіться публікацією:








Опубліковано відео пограбування музею у Німеччині, з якого винесли цінностей на мільярд євро

У мережі з’явилося відео "пограбування століття": злочинці викрали колекцію коштовностей та антикваріату з музею "Зелене склепіння" у Дрездені, Німеччина. Відеозапис опублікувало місцеве медіа Radio Dresden.

Так, на кадрах, отриманих з камер відеоспостереження, можна побачити, як мінімум двох людей. Вони пересуваються музеєм з ліхтариками та намагаються розтрощити виставкові вітрини. Судячи з відео, скло там доволі товсте.


Нагадаємо, що у Німеччині в ніч на понеділок, 25 листопада, відбулося крупне пограбування музею антикварних коштовностей: крадіям вдалося винести цінностей на суму близько мільярду євро. Точне число ще встановлює поліція. Злочинці змогли заблокувати сигналізацію, а от камери продовжили за ними "спостерігати".

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що поліція назвала злочин найбільш масштабним, який відбувався у Європі після війни. Наразі відомо, що злочинці викрали скарбницю Августа Сильного та чимало іншого антикваріату. Автівку, на якій зловмисники тікали з місця злочину, пізніше вдалося виявити поліцейським на одній з підземних стоянок міста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!