Головна Новини Суспільство події Масова ДТП під Одесою: 17 розбитих машин, є загиблі і постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

Масова ДТП під Одесою: 17 розбитих машин, є загиблі і постраждалі

Зіткнення сталися майже одночасно в трьох різних місцях біля мосту

28 листопада 2019, 11:54 comments2890
Поділіться публікацією:
Масова ДТП під Одесою: 17 розбитих машин, є загиблі і постраждалі

Правоохоронці розповіли подробиці масової аварії, яка сталася сьогодні вранці недалеко від будівельного супермаркету на виїзді з Одеси. Кількість машин, які через сильний туман влетіли один в одного, збільшилася до 17-ти. Крім того, в облуправлінні поліції повідомляють про загиблих та постраждалих: в лікарню з травмами різного ступеня складності відвезли п'ятьох осіб. Одна з них померла.

Відомо, що в районі клеверного мосту в Одеській області сталися три масові аварії. Так, на самому мосту не розминулись "Opel", "Geely" та "Mercedes": постраждали два пасажири "китайця" — травми одного з них виявилися несумісні з життям. Тим часом, під спорудою зіткнулися "МАЗ", "Daewoo" та "Hyundai", в результаті чого постраждала одна людина. А перед самим мостом один за іншим влетіли одна в одну 11 машин. В результаті, водія і пасажира сильно зім'ятого ВАЗу евакуювали рятувальники. Медики діагностували у них переломи ніг і струс мозку.

Раніше ми повідомляли про те, що в Україні зберігається справжня "листопадова" осінь: з плюсовою температурою, туманами і невеликими дощами. Як розповіла синоптик Наталія Діденко, сьогодні регіони накриють тумани, а також дощі, які підтягнуться з Польщі. Завтра погода буде аналогічною.

Зараз на місцях ДТП продовжують працювати рятувальники і поліцейські.

biVn5IA_ggD330Xn5-wLXXpuI.jpg




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Нацполиция
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!