Головна Новини Суспільство події У Польщі прикордонники знайшли українця, який пропав безвісти 22 роки тому
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі прикордонники знайшли українця, який пропав безвісти 22 роки тому

Чоловік не виходив на зв'язок, а спроби розшукати його родичами були безуспішними

29 листопада 2019, 16:39 comments2369
Поділіться публікацією:
У Польщі прикордонники знайшли українця, який пропав безвісти 22 роки тому

У Польщі прикордонники знайшли українця, якого родичі шукали 22 роки. Чоловік, який виїхав у 1997 році на заробітки, незабаром повернеться додому. Про це повідомили в прес-службі Державної міграційної служби України.

Як стало відомо, 29-річний місцевий житель Чернігівської області відправився в Польщу на заробітки, однак згодом пропав — чоловік не виходив на зв'язок, а спроби розшукати його родичами були безуспішними.

"Батьки самостійно намагалися розшукати сина. І лише в 2005 році звернулися за допомогою в поліцію. Близько 15 років тривали пошуки. Нещодавно надійшло повідомлення від коменданта Бещадського відділу Прикордонної варти Республіки Польща, що розшукуваний чоловік знайшовся. Зараз йде процедура реадмісії — передачі особи. Незабаром громадянин України повернеться у свою державу", — розповіли в прес-службі ДМС.

Раніше портал "Коментарі" писав, що міністр інфраструктури України Владислав Криклій повідомив, що Польща надасть додаткові дозволи для українських перевізників. Відзначається, що досягнуті домовленості про додаткові дозволи на поточний і наступний рік. Всього домовилися про 15 тисяч дозволів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!