Головна Новини Суспільство події Звіробій "налякала" ДБР: силовики оточили будівлю на час допиту волонтера у справі про погрози Зеленському
commentss НОВИНИ Всі новини

Звіробій "налякала" ДБР: силовики оточили будівлю на час допиту волонтера у справі про погрози Зеленському

До будівлі Держбюро зігнали кілька загонів силовиків

2 грудня 2019, 14:24 comments1846
Поділіться публікацією:
Звіробій "налякала" ДБР: силовики оточили будівлю на час допиту волонтера у справі про погрози Зеленському

Сьогодні, в день, коли волонтер і учасниця АТО Олена Самбул під псевдонімом Маруся Звіробій викликана на допит в Держбюро розслідувань у справі про погрози президенту Володимиру Зеленському в прямому ефірі, силовики оточили будівлю і багатократно посилили охорону. Про це на своїй сторінці в Facebook написав експерт Антикорупційної групи реанімаційного пакету реформ Олександр Лємєнов.

Так, за його словами, згідно фотознімку з місця подій, у дворі будівлі ДБР, що на вулиці Петлюри стоїть два КрАЗи і два МАЗи на військових номерах для перевезення особового складу, а також автомобіль Служби безпеки дорожнього руху.

"Я жодним чином не буду захищати цю неврівноважену людину. Їй треба лікуватися, тому що нести таке, як вона з Софією Фединою, значить, з головою точно є проблеми. Та відкриття провадження за загрозу фізичного знищення Президента — для мене цілком адекватний процес. Хоча і сумніваюся, що в остаточному підсумку це конвертується у вирок. Тут поки що тут більше політики, ніж права", — зазначено в повідомленні Лємєнова.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що співробітники Держбюро розслідувань провели обшук у волонтера Марусі Звіробій в будинку, де вона проживає разом зі своєю сім'єю, вилучивши ноутбук і травматичну зброю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!