Головна Новини Суспільство події Стріляли з першого, що потрапило під руку: МВС показало зброю, з якої вбили сина Соболєва
commentss НОВИНИ Всі новини

Стріляли з першого, що потрапило під руку: МВС показало зброю, з якої вбили сина Соболєва

МВС вважає, що постріл у сина Соболєва був зроблений зі зброї, яку снайпери зазвичай не використовують

4 грудня 2019, 09:33 comments4715
Поділіться публікацією:
Стріляли з першого, що потрапило під руку: МВС показало зброю, з якої вбили сина Соболєва

Зловмисники для нападу на родину депутата Київської облради В’ячеслава Соболєва 1 грудня застосували зброю, яка не є високоточною для снайперської стрільби. Правоохоронці попередньо встановили, що саме з цієї зброї був вбитий трирічний син депутата Олександр. Про це повідомив директор департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ (МВС) України Артем Шевченко.

Так, Шевченко опублікував фото розібраного карабіну на американській платформі AR у калібрі 7,62 мм: саме з цієї зброї скоріш за все вбили дитину депутата. У МВС кажуть, що наявний оптичний приціл XD Precision є недорогим китайським. Попередньо, фахівці встановили, що такий карабін не є високоточним та не застосовується зазвичай снайперами.

"Схоже, організатори та виконавці не обтяжували себе пошуком коштовних знарядь злочину і ретельним плануванням, а просто взяли перше, що потрапило під руку. Дешево, сердито і доступно", — заявили у МВС.

NVK8aFf341Am5xCtRG42vaKXI.jpg


За інформацією криміналістів та оперативників, куля була випущена з хостелу  на вул. Тарасівський. Затримані двоє зловмисників вже отримали підозри, сьогодні, 4 грудня, суд обиратиме запобіжний захід.


Шевченко зазначив, що унаслідок війни спостерігається криміналізація суспільства: чимало колишніх бійців не покидають зброю і повернувшись до мирного життя. Так, зазначає Шевченко, цих людей залучають злочинці, найчастіше – за допомогою грошових мотивів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поліція затримала двох підозрюваних.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!