Головна Новини Суспільство події В Одесі горить коледж економіки і права, є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі горить коледж економіки і права, є постраждалі

В Одесі спалахнула пожежа в коледжі, постраждали 10 людей

4 грудня 2019, 11:58 comments3184
Поділіться публікацією:








В Одесі горить коледж економіки і права, є постраждалі

В Одесі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу виникла пожежа, усіх учнів та вчителів евакуювали, зараз пожежники борються з вогнем, повідомляє прес-служба ДСНС області.

За інформацією відомства, пожежа сталася в 10:12 на 3-му поверсі шестиповерхового будинку, орієнтовна площа займання: 1000 м. кв.



У даний момент немає точної інформації щодо  постраждалих, за попередніми даними від спалаху постраждали щонайменше 10 осіб.

Нагадаємо, раніше портал "Харків. Коментарі" повідомляв, що 15 листопада стався вибух на артилерійській базі в Балаклії, в результаті чого на місці загинули двоє саперів, ще трьох доставили в Харківську міську лікарню швидкої і невідкладної допомоги.

Відзначається, що взрывы на арсеналі в Балаклії у Харківській області могли відбутися із-за займання твердопаливного двигуна зенітної ракети.

Оперативна група Генштабу, що працює на місці події, встановила, що на майданчику зберігання вибухонебезпечних предметів № 4 групи розмінування проводили роботи по утилізації боєприпасів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!