Головна Новини Суспільство події "Жертв може бути більше": Зеленський прокоментув пожежу в одеському коледжі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Жертв може бути більше": Зеленський прокоментув пожежу в одеському коледжі

За словами президента України Володимира Зеленського, наразі зникли безвісти 14 людей

5 грудня 2019, 09:54 comments1697
Поділіться публікацією:
"Жертв може бути більше": Зеленський прокоментув пожежу в одеському коледжі

Президент України Володимир Зеленський висловив співчуття через смерть 16-річної студентки Ксенії Бабенко, яка загинула у пожежі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу в Одесі 4 грудня. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Зеленський зазначив, що не залишить родину загиблої на самоті з їхнім горем. Крім того, глава держави сподівається, що із 14 зниклих безвісти людей якомога більше знайдуться здоровими та неушкодженими.

"Але не хочу нікого обманювати – жертв може бути більше", — заявив Зеленський.

Президент побажав одужання усім постраждалих та зазначив, що наразі у лікарнях перебуває 21 людина – медики оцінюють їхній стан як середньо-важкий. За словами Зеленського, ще у п'ятьох постраждалих спостерігається важкий стан, тому необхідно молитися за їхні життя. Також президент відзначив роботу пожежників та рятувальників, назвавши її "героїчною боротьбою".

Президент нагадав, що в Одесі загибла одна студентка, 14 зниклих безвісти, серед яких – п'ять студентів, а також 27 людей знаходяться у лікарнях. Зеленський доручив міському керівництву допомагати родинам постраждалих та якнайшвидше з'ясувати обставини трагедії.

"Але нам потрібно не шукати крайніх, а більше не допускати такого жаху у жодному місті країни", — підкреслив Зеленський.

За інформацією обласного управління ДСНС, о 7:00 відкритого вогню вже не було, рятувальники проводять гасіння окремих осередків тління в будівлі. Нагадаємо, що 5-6 грудня оголошено в Одесі днями жалоби.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що оприлюднені імена усіх, хто постраждав під час пожежі в Одесі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!