Головна Новини Суспільство події В одеському коледжі поновилася пожежа, пошукові роботи ускладнюються
commentss НОВИНИ Всі новини

В одеському коледжі поновилася пожежа, пошукові роботи ускладнюються

Пошуки зниклих безвісти людей в Одесі припинилися через відновлення пожежі

6 грудня 2019, 12:56 comments3616
Поділіться публікацією:
 В одеському коледжі поновилася пожежа, пошукові роботи ускладнюються

В Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу поновилася пожежа, з цієї причини припинені всі рятувальні роботи. Про це повідомив начальник слідчого управління регіонального главку Нацполиции Сергій Шайхет, пише "Телеграф".

За його словами, зараз є ускладнення з оглядом місця події, тому що досі пожежу повністю не загасили. Також він зазначив, що годину тому її знову почали гасити водою, і слідчі призупинили огляд місця події.

Сергій Шайхет розповів про те, що в даний момент встановлюється, на якому поверсі могли знаходитися зниклі безвісти люди, крім того, уточнюється список зниклих, опитуються очевидці.

Станом на ранок 6 грудня, відомо про загиблу 16-річну студентку і жінку, яку виявили ввечері під завалами.

Як повідомляло видання "Коментарі", 4 грудня в Одесі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу сталася пожежа, в результаті якої постраждали 29 осіб. Щоб врятуватися, люди вистрибували з вікон. За інформацією поліції, пожежа могла статися через поламаний подовжувача.

Сьогодні заступник міського голови Одеси Андрій Котляр на своїй сторінці у Facebook оприлюднив список тих, хто постраждав під час пожежі.

Крім того ми писали, що з допомогою дрона були зняті фото будівлі доолледжа економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу в якому внаслідок пожежі постраждали 29 осіб і загинула одна студентка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!