Головна Новини Суспільство події Рятувальники дістали з-під завалів одеського коледжу ще одну людину
commentss НОВИНИ Всі новини

Рятувальники дістали з-під завалів одеського коледжу ще одну людину

В результаті трагедії офіційно загинуло три людини, ще 12 людей зараз розшукують

6 грудня 2019, 16:10 comments1601
Поділіться публікацією:
Рятувальники дістали з-під завалів одеського коледжу ще одну людину

Тільки що співробітники ДСНС дістали з-під завалів в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу ще одне бездиханне тіло. Як розповіли в облуправлінні Нацполиції, загиблою виявилася жінка, особистість якої належить встановити. Однак рятувальники говорять про те, що загиблим є чоловік.

Таким чином, за інформацією правоохоронців, пожежа забрала життя трьох осіб – двох дорослих і 16-річної студентки. Пошук ще 12 осіб триває.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що трагедія в Одесі сталася вранці 4 грудня, коли у коледжі проходили заняття. Вогонь спалахнув на третьому поверсі шестиповерхової старовинної будівлі і швидко поширився на площу 2000 "квадратів". Щоб врятуватися, студенти та викладачі, яких у палаючому будинку було близько 400, вистрибували з вікон. У той же день стало відомо про першу жертву — 16-річну студентку. За попередніми даними правоохоронців, трагедія могла статися через несправну електропроводку. Серед версій події є і підпал.

Також ми повідомляли про те, що сьогодні в будівлі коледжу знову спалахнула пожежа, через що рятувальники на час зупиняли пошуки. Експерти говорять про те, що надії знайти живих під завалами немає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!