Головна Новини Суспільство події Число жертв пожежі в Одесі продовжує рости
commentss НОВИНИ Всі новини

Число жертв пожежі в Одесі продовжує рости

У лікарнях залишаються 17 постраждалих під час пожежі в Одеському коледжі

7 грудня 2019, 09:48 comments2118
Поділіться публікацією:
Число жертв пожежі в Одесі продовжує рости

Кількість жертв масштабної пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу зросла до 5 осіб, повідомляє ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій в Одеській області.

"Станом на 6 год 30 хв. 7 грудня, продовжуються заходи щодо ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної із пожежею в будівлі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу", — сказано в повідомленні.

Відзначається, що 7 грудня о 00:40 під завалами було виявлено ще одне тіло. Таким чином, кількість загиблих зросла до 5 осіб.

Загалом постраждала 31 людина, 17 із яких знаходяться в лікарні.

За даними Національної поліції, 10 осіб вважаються зниклими без вісті.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що трагедія в Одесі сталася вранці 4 грудня, коли в коледжі проходили заняття. Вогонь спалахнув на третьому поверсі шестиповерхової старовинної будівлі і швидко поширився на площу 2000 "квадратів". Щоб врятуватися, студенти та викладачі, яких у палаючому будинку було близько 400, вистрибували з вікон. У той же день стало відомо про першу жертву — 16-річну студентку. 

За попередніми даними правоохоронців, трагедія могла статися через несправну електропроводку. Серед версій події є і підпал.

Також ми повідомляли про те, що сьогодні в будівлі коледжу знову спалахнула пожежа, через що рятувальники на деякий час зупиняли пошуки. Експерти говорять про те, що надії знайти живих під завалами немає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!